Mejl från Linda Skugge: Jag är en sinnessjuk människa

.flickr-photo { }.flickr-yourcomment { }.flickr-frame { text-align: left; padding: 3px; }.flickr-caption { text-align: right; margin-top: 1px; }


Linda Skugge spelar in ljudboken “Saker under huden”. Foto: JUNKMUSIK.
Hur har reaktionerna från läsarna varit efter att du slutade blogga? - Jag får otroligt mkt mail just nu från folk som har linda-abstinens, som inte vet hur de ska klara sig utan att läsa mina blogginlägg om coop! haha!

Nu har du inte bloggat på på tolv timmar. Hur känns det? - Hela dagen har varit mkt underlig. Jag har tänkt oavbrutet på bloggen. Jag måste försöka tända av på nåt sätt.

Någon abstinens? - Ja mkt.

Kommer du att fortsätta hänga med i bloggosfären? - Inte under de kommande veckorna, men när min abstinens lagt sig så kommer jag nog att följa ett par bloggar.

Vilka bloggar håller du koll på i först hand? - Fotbollsfrun, martin jönsson, viggo och sen surfar jag mkt planlöst bland olika bloggar. Just nu läser jag mkt matbloggar pga min lilla matblogg på mama.nu.

Kommer bloggen i bokform?< - Nej inte som jag planerat. Men om nåt förlag orkar hämta allt fr exp.se och redigera så be my guest. Jag orkar inte göra det i alla fall.

Du bloggade i 734 dagar, eller två år och fyra dagar. - Jag är en sinnessjuk människa.

Andra bloggar om:

gunnar.se @g