Cold turkey has got me on the run

Testade att köra Social Media Detox i januari 2016. Skrev lite om det här. Jag tror att tanken var att köra det under hela 2016 men efter tre månader öppnade jag upp alla konton och körde på igen. Men pausen gav mersmak, det var väldigt skönt. Så i december testade jag igen, men utan att säga någonting om det. Och nu har det gått så bra. Enda skillnaden den här gången är att jag har behållt och tänkt att öka lite mer med Twitter (@gunnarr). Tror att det kommer se ut så mer framöver, man kokar ihop sitt eget recept och ser vad man trivs bäst med. Och just nu är det paus för FB och Instagram, jag har kvar mina konton men de syns bara inte, inte ens för mig själv.

Sen är jag väldigt sugen på att komma igång med micro.blog när det öppnar upp i februari.

Gunnar R Johansson @g