Fyra samtal med Mauro Scooco

  1. Värvet #57: Mauro Scocco
    Det svåra femtiosjunde avsnittet med artisten Mauro Scocco. Jag har ingen officiell statistik över vilka gäster jag får mail om, men en av de mest önskade är verkligen Mauro som med sin… charm och humor blivit otroligt uppskattad även utanför artistskapet. Men det där snackar vi om! Och om att känna sig behövd, att kolla upp vem som äger ett lyxigt fordon (är båtar fordon?!), att skriva en skilsmässoplatta fast man är ihop, vilket skivbolag man ska ligga på, och att upptäcka att Swatch är coolt. Och så spelar han både elgitarr och piano.
  2. Konversation #4: Mauro Scocco & Markus Krunegård
    Om varför Mauro slutat skriva. Om Tom Petty, Tom Waits, Eva Dahlgren och Per Gessle. Om det brutala samtida musiklandskapet. Om att skriva på natten. Om tjuvöron. Om "rena rama Beatles-hysterin" på Markus Cirkus-spelning. Om Mauros första festivalspelning. Om när Markus blåljög för en reporter. Om att arbeta utomlands. Om Disneyhits. Om AC/DC-smoothie. Och om att tröttna på att se sig själv i tidningen. Inspelat 19 november 2014 i Lärkskogen, Stockholm av Markus Eriksson.
  3. Katarina Hahr möter Mauro Scocco i ett samtal om kärlek
    Jag har ägnat alldeles för mycket tid åt den romantiska kärleken. Där har jag inte kontroll. Han berättar också om de tuffa åren på 80-talet som slutade i sammanbrott och panikångest.
  4. P3 Populär återvinningsintervju med Mauro Scocco
    Vem handlar Sara om och vad är det mest illegala Mauro gjort?
Gunnar R Johansson @g